02 435 1485 Ajanvaraus
Heidi Leino

Heidi Leino

Fysioterapia

Olen valmistunut fysioterapeutiksi v. -97 Turusta ja tehnyt koko työurani töitä tuki- ja liikuntaelinsairauksien parissa. Matkan varrelle on mahtunut kliinisen hoito- ja ohjaustyön lisäksi fysioterapeuttista ryhmäliikunnan ohjausta. Asiakkaani ovat pääsääntöisesti työikäisiä, mutta lasten ja erityisesti seniori-ikäisten kanssa työskentely on myös tuttua.

Vuosien aikana olen käynyt useita tuki- ja liikuntaelinten tutkimiseen, hoitoon ja diagnosointiin suuntautuneita lyhyempiä koulutuksia. Omt-erikoistumiskoulutuksen, minkä kesto on 3 v. / 130 opintopistettä, suoritin viimeisimpänä. Omt-koulutuksen tähtäimenä on tuki- ja liikuntaelinsairauksien asiantuntijuus.

Asiakkaitteni ongelmat koostuvat lähinnä selkärangan, olkanivelen, hartia-alueen, yläraajan sekä alaraajan ja usein näihin liittyvien heijastekipujen tutkimiseen ja hoitamiseen. Päänsärky ja huimaus ovat myös vaivoja, joihin voi tietyissä tapauksissa fysioterapialla vaikuttaa. Koen myös asiakkaan omahoidon ohjaamisen hyvin tärkeäksi. Tavoitteeni on siis löytää kivulle syy, jota myöten hoidon voi kohdistaa oikeaan osoitteeseen!

Hoitajana
  • Fysioterapeutti
  • Tuki-ja liikuntaelinfysioterapia
  • OMT-fysioterapia
Yhteystiedot

Vastaanotto Kuntokeskuksella tiistaisin

02 435 1485