02 435 1485 Ajanvaraus

Ikäihmisten kuntoutuksen tarkoituksena on ylläpitää asiakkaan omatoimisuutta ja sitä kautta antaa mahdollisuus iloiseen ja elämänmyönteiseen elämään.

Kuntoutujan toimintakyky tutkitaan ja laaditaan hoitosuunnitelma, jonka mukaan hoito toteutetaan käyttäen erilaisia fysioterapian menetelmiä. Asiakkaalle laaditaan kotiharjoitteluohjelma. Fysioterapeutti arvioi myös tarvitaanko mahdollisia jatkotoimenpiteitä.

Teemme myös palvelutalojen, vuodeosastojen ja vanhainkotien kanssa yhteistyötä seniori- ikäsiten kuntotumisen eteen.

Palveluihimme kuuluu myös veteraanikuntoutusta, jota veteraanit voivat hakea kotipaikkakuntansa terveyskeskuksesta. Veteraanit ikääntyvät kaiken aikaa ja nyt meidä palveluihin onkin yhtenä kokonaisuutena tullut Veteraanien tuettu kotikuntotus, jonka tarkoituksena on tukea henkilön kotona selviytymistä moniammatillisen tiimin yhteistyönä.

Aluksi tapaamme veteraanikuntotujan hänen kotonaan yhdessä lähihoitajan, kotipalvelun, omaisten, fysioterapeutin kanssa. Tällä tapaamisella kartoitamme ongelmat ja tarpeet. Tämän jälkeen sovitaan tavoitteet ja toimintatavat kuinka kotikuntotusta lähdemme toteuttamaan. Tuettuun kotikuntotukseen kuuluu fyysisen kuntotumisen lisäksi muistiasiat, keskustelu, yhdessä asiointi esim. kaupassa jne.

Linkit

Lataa ja täytä hoivatahtolomake

Voit tulostaa ja täyttää lomakkeen klikkaamalla lomakkeen linkkiä. Tiedosto on ladattavissa omalle tietokoneelle.